x تبلیغات
فروش، تعمیر و نصب آسانسور

هزینه‌های نصب آسانسور در اصفهان

 

عوامل تأثیرگذار بر هزینه نصب آسانسور در اصفهان شامل مدل و نوع سیستم بالابری، مدل موتور آسانسور، هزینه های مربوط به دستمزد نیروی کار، حمل و نقل تجهیزات تا محل پروژه، امکانات ساختمان و تعداد طبقات می باشند. قیمت نصب آسانسور برای یک ساختمان 4 طبقه، طبیعتاً ارزان تر از نصب آسانسور برای ساختمان های 10 طبقه و بیشتر است. 

لازم به ذکر است، مدل درب کابین آسانسور یکی از عوامل بسیار مهم در هزینه نصب و راه اندازی آن است. طراحی داخلی کابین و نوع متریال که استفاده شده است نیز در این قیمت ها تأثیر دارد. وقتی برای استعلام هزینه های نصب و راه اندازی آسانسورها با شرکت های معتبر تماس می گیرید، به طور معمول، قیمت ها به ازای هر طبقه ساختمان به شما معرفی می شوند. 

هزینه‌های اولیه نصب و هزینه‌های نگهداری و تعمیرات آسانسور را نیز باید به تمامی موارد فوق اضافه کنید. هزینه های ابتدایی عبارت است از بودجه ای که برای آماده سازی ساختمان و محل نصب آسانسور و تجهیزات در چاه آسانسور صرف می شوند. از طرفی، نمایندگان شرکت آسانسور باید مجوزهای مورد نیاز را از شهرداری و سازمان های مربوطه أخذ کنند که این هم نیازمند یک سری هزینه ها است. 

نرخ نامه نصب آسانسور در اصفهان با توجه به اطلاعیه های اتحادیه تعیین می شود و در هر سال، مقدار معینی است و با توجه به فاکتورهای ذکر شده در فوق محاسبه می شود.

 

نحوه عملکرد موتور آسانسور

 

موتور آسانسور، جزء اساسی هر سیستم آسانسور مدرن است. این موتور، وظیفه حرکت عمودی کابین آسانسور در یک ساختمان را به عهده دارد. موتور آسانسور بر اساس اصل الکترومغناطیس کار می کند. این موتور، از تعامل بین الکتریسیته و میدان های مغناطیسی برای تولید نیروی لازم جهت حرکت آسانسور استفاده می نماید. موتور از چندین جزء کلیدی تشکیل شده است.

مهم ترین جزء موتور، استاتور موتور بوده که مجموعه ای از سیم پیچ های ثابت را دارد. این سیم پیچ ها معمولا از سیم پیچ های مسی ساخته می شوند. هنگامی که جریان الکتریکی از این سیم پیچ ها عبور می کند، میدان مغناطیسی ایجاد می شود. سپس، روتور موتور وارد عمل می شود. روتور به سیستم فلکه کشش موتور آسانسور متصل است و همراه با کابین آسانسور حرکت می کند. روتور، بسته به نوع موتور از یک سری قفسه سنجابی یا آهنرباهای دائمی تشکیل شده است.

هنگامی که جریان از سیم پیچ های استاتور عبور می کند؛ میدان مغناطیسی حاصل با میدان مغناطیسی تولید شده توسط روتور برخورد خواهد کرد. این برهمکنش، نیرویی ایجاد می کند که باعث چرخش روتور می شود. این حرکت چرخشی به سیستم فلکه کشش منتقل شده که در نهایت کابین آسانسور را به سمت بالا یا پایین حرکت می دهد. برای کنترل جهت و سرعت آسانسور می توان برق ورودی به سیم پیچ موتور را تغییرداد . با تغییر جریان یا تغییر اتصالات سیم پیچ، میدان مغناطیسی موتور را می توان تغییر داد. این کار، امکان کنترل دقیق بر حرکت آسانسور را فراهم می کند.

 

موتورهای بدون گیربکس (Gearless) در آسانسور

 

موتورهای گیرلس در سال های اخیر، به ویژه در ساختمان های مدرن و مرتفع، محبوبیت قابل توجهی به دست آورده اند. آنها مستقیماً کابین آسانسور را بدون استفاده از گیربکس، به حرکت در می آورند که چندین مزیت دارد.

   

مزایای موتورهای بدون گیربکس

راندمان بالا: با حذف گیربکس، موتورهای گیرلس تلفات مکانیکی و خرابی های آسانسور را کاهش می دهند که منجر به راندمان انرژی بالاتر و هزینه های عملیاتی کمتر می شود.

صدای کم: موتورهای بدون گیربکس بسیار بی صداتر از موتورهای گیربکسی کار می کنند و راحتی کلی ساکنان ساختمان را بهبود می بخشند.

عملکرد صاف: موتورهای بدون گیربکس کنترل روان تر و دقیق تر حرکت کابین آسانسور را فراهم می کنند و در نتیجه حرکت راحت تری را به همراه دارند.

سرعت و شتاب بیشتر: موتورهای بدون گیربکس می توانند به سرعت ها و نرخ های شتاب بالاتری دست یابند که آنها را برای ساختمان های بلند با مسافت های طولانی ایده آل می کند.

تعمیر و نگهداری کمتر: موتورهای گیرلس نیاز به تعمیرات نگهداری آسانسور کمتری داشته و طول عمر بیشتری دارند.

  

کاربردهای موتورهای گیرلس 

ساختمان های مرتفع: موتورهای بدون گیربکس به دلیل کارایی بالا، عملکرد روان و توانایی در انجام مسافت های طولانی، انتخاب ارجح برای ساختمان های بلند هستند.

ساختمان های تجاری مدرن: معمولا در ساختمان های تجاری مانند ساختمان های اداری، هتل ها و مراکز خرید استفاده می شوند.

ساختمان های مسکونی: موتورهای گیرلس به طور فزاینده ای در ساختمان های مسکونی، به ویژه در مجتمع های مسکونی بلند و مجتمع های آپارتمانی استفاده می شوند.

 

وظایف اصلی گاورنر آسانسور

 

گاورنر آسانسور نقش اساسی در ایجاد یک سیستم ایمنی موثر و محافظتی ایفا می ‌کند. برخی از مهم ‌ترین وظایف آن عبارتند از:

کنترل سرعت آسانسور:  مهم ‌ترین وظیفه گاورنر، نظارت بر سرعت آسانسور است. زمانی که سرعت آسانسور از مقدار مجاز تعیین ‌شده بیشتر شود گاورنر فعال شده و توسط پاراشوت سرعت را کاهش می ‌دهد تا از حرکت خطرناک آسانسور جلوگیری شود.

ایجاد سیستم توقف اضطراری:  گاورنر قادر است در شرایطی که سرعت آسانسور به طور خطرناکی زیاد شود سیستم ترمز اضطراری را فعال کرده و حرکت آسانسور را متوقف کند.

حفاظت در برابر سقوط آسانسور:  گاورنر با استفاده از سیستم ترمز و محدودکننده سرعت، از وقوع حادثه سقوط یا حرکت غیر قابل کنترل آسانسور جلوگیری می‌ کند.

حفاظت از سیم‌کابل‌ ها و سایر اجزای آسانسور:  گاورنر از فشار اضافی بر سیم‌ کابل ‌ها و اجزای دیگر سیستم آسانسور که ممکن است به دلیل افزایش سرعت دچار آسیب شوند، جلوگیری می ‌کند.

علائم خرابی تراول کابل

 

تراول کابل تحت عوامل مختلف آسیب دیده و ممکن است دچار خرابی شود. در این صورت عملکرد آسانسور زیر سوال رفته و حتی در مواردی باعث بروز خطرات جدی برای افراد می شود. با تشخیص به موقع خرابی در این کابل می توان در صورت داشتن سیم رزرو در تراول کابل نسبت به تعویض آن اقدام و در صورت نبود سیم رزرو تراول کابل را به طور کامل تعویض کرد. این کار باعث جلوگیری از وقوع مشکلات بزرگتر و جدی تر می شود. شما می توانید از طریق مختلف از خرابی تراول کابل اطلاع پیدا کنید. مهم ترین علائم خرابی تراول کابل در زیر آورده شده است:

اختلال در عملکرد آسانسور

بروز هر گونه اختلال در عملکرد آسانسور شامل نادیده گرفته شدن دستورات حرکتی یا توقف ناگهانی کابین، از رایج ترین علائم خرابی تراول کابل است.   

خرابی نمایشگر ها و چراغ ‌ها

در صورتی که نمایشگر آسانسور و چراغ های آن دچار خرابی شوند و عملکرد صحیحی نداشته باشند، در صورت سلامت این قطعات ، به احتمال زیاد تراول کابل دچار آسیب شده و بایستی نسبت به تعویض آن اقدام شود. 

تولید صدای غیر عادی 

در برخی مواقع هنگام حرکت کابین، صدای نامتعارف یا پارگی از آسانسور شنیده می شود. اگر این اتفاق برای شما هم رخ دهد، بهتر است فوراً کابل تراول آسانسور خود را مورد ارزیابی قرار دهید. 

قطع و وصل عملکرد درب ‌ها 

از دیگر علائم خرابی کابل تراول آسانسور، باز و بسته شدن غیرمنظم درب کابین است. افراد در صورت مشاهده این عمل، بایستی از یک تکنسین برای بررسی و ارزیابی تراول کابل آسانسور خود کمک بگیرند. 

بوی سوختگی 

در صورت انتشار بوی سوختگی در نزدیکی آسانسور، احتمال خرابی یا اتصال کوتاه در تراول کابل وجود دارد. 

 

مراحل نصب آسانسور

 

مراحل مهم نصب آسانسورها در اصفهان به شرح زیر هستند:

  • بررسی نیازها و انتخاب آسانسور مناسب
  • طراحی و برنامه‌ریزی نصب
  • آماده‌سازی چاهک و تجهیزات مرتبط
  • مراحل اجرای نصب و تنظیمات نهایی

مهندسان و بازرسین فنی که برای نصب آسانسور در اصفهان اعزام می‌شوند، کل ساختمان را از نظر زیرساخت‌ها و شرایط ایمنی بازرسی می‌کنند. وقتی همه چیز مساعد باشد، مراحل نصب آسانسور آغاز می‌گردد.   

نیاز ساختمان مشخص می‌کند که باید کدام یک از انواع آسانسور انتخاب شود. همچنین کارشناسان شرکت آسانسور ‌می توانند بر اساس پروژه‌ای که پیش رو دارند و با توجه به چک لیست فروش آسانسور، هزینه‌های مورد نیاز را برای مشتری برآورد کنند.

معیارهای مهم نصب آسانسور در اصفهان شامل نکات  فنی و مهندسی است. بررسی ارتفاع  و مسیر حرکت آسانسور، ارزیابی منبع برق برای تغذیه موتور آسانسور، انتخاب مدل کابین آسانسور، مدت زمان اجرای نصب و راه‌اندازی آسانسور، توجه به گزینه‌های ایمنی، سیستم‌های هشدار، نصب صحیح تجهیزات پایه، ریل‌های هدایت کننده، کابل‌های فولادی و اتصالات، و همچنین سیم کشی‌های برق از مهم‌ترین عواملی هستند که مرحله به مرحله توسط مهندسین و تکنسین‌های فنی اجرا می‌شوند.

پس از پایان فرایند نصب و راه‌اندازی آسانسور، سیستم بالابری چندین بار توسط مهندسان ناظر کنترل می‌شود تا اطمینان حاصل شود که همه چیز به درستی کار می‌کند و ایمنی حداکثر فراهم شده است.

 

لزوم رعایت استانداردها هنگام نصب آسانسور

 

نصب آسانسور در تهران زیر نظر بهترین متخصصان موجب تضمین ایمنی و ثبات همه جانبه سیستم بالابری می‌شود. نصب آسانسورهای تجاری و مسکونی در ابتدای کار ممکن است کمی چالش برانگیز باشد، زیرا مهندسان به برنامه‌ریزی دقیق نیاز دارند تا مطمئن شوند همه مراحل مطابق با استانداردها انجام می‌گیرد. 

کارشناسان در بهترین شرکت آسانسور بر تکنیک‌های بازرسی ساختمان و نصب آسانسور مطابق با قوانین محلی نیز مسلط هستند. همه ما می‌دانیم بروز کوچک‌ترین عیب و نقص در مراحل نصب آسانسور تهران می‌تواند منجر به حوادث خطرناک و جبران ناپذیر شود!

انواع آسانسورها در ساختمان‌ها با کاربری مختلف نصب می‌شوند. این تجهیزات بالابری با حداقل تولید سر و صدا کار می‌کنند و نقش مهمی در انتقال افراد و انواع کالاها به طبقات مختلف دارند. در همه کشورهای جهان می توانید در موقعیت‌های مختلف در ساختمان‌های شهری، آسانسورها با طراحی متفاوت را ببینید. از ایستگاه‌های مترو گرفته تا بیمارستان‌ها، مراکز خرید، آپارتمان‌ها و برج‌های مسکونی، فرودگاه و هتل ها، همگی به نوعی از سیستم‌های آسانسور استفاده می‌کنند.

 

فضای مورد نیاز برای نصب آسانسور بیرون ساختمان

 

در حال حاضر آسانسور هیدرولیکی بهترین گزینه برای نصب آسانسور بیرون ساختمان است، اما مهمترین سوال این است که چه مقدار فضا را باید برای این کار در نظر بگیرید؟ اگر آسانسورها ابعاد بیشتر از آنچه که شما نیاز دارید را دارند، باید فضای بزرگتری را برای نصب تعیین کنید. برای نصب آسانسور در بیرون از ساختمان مشخص کنید که چند نفر از آسانسور استفاده می‌کنند، و نیاز روزانه به رفت و آمد با این تجهیزات چقدر است.

فضای مورد نیاز برای نصب آسانسورهای هیدرولیکی در بیرون ساختمان، تاحدودی بیشتر از سایر مدل های آسانسور است. برخی از انواع آسانسور این قابلیت را دارند که فضایی را در کنار آسانسور تعبیه کنید تا افراد معلول همراه با صندلی چرخدار نیز بتوانند از آن استفاده کنند. ممکن است یک آسانسور به فضای حداقل یک تا دو متر مربعی نیاز داشته باشد و در مقابل، مدل های آسانسور را باید در فضایی بیشتر از ۲ متر مربع نصب کرد. اندازه کابین آسانسور هم طبق استانداردها تعریف شده است که در این صورت لحاظ می‌شود.

 

مزایای کابین آسانسور لوکس

 

گزینه های سفارشی سازی

کابین های آسانسور لوکس، قابل سفارشی سازی هستند. این کابین ها می توانند متناسب با سبک معماری و اولویت های ظاهری ساختمان ساخته شوند. این انعطاف پذیری، امکان طراحی منحصر به فرد کابین آسانسور را فراهم می کند.

        

پیشرفت های تکنولوژیکی

فناوری پیشرفته به کار رفته در کابین آسانسورهای لوکس، مزایای مختلفی را ارائه می دهد. کنترل های هوشمند، مکانیسم های کارآمد انرژی و ویژگی های امنیتی پیشرفته، نه تنها عملکرد را بهبود می بخشند؛ بلکه به ایمنی مسافران نیز کمک می کنند.

       

ارزش افزوده

سرمایه گذاری در کابین آسانسور لوکس به ارزش ملک می افزاید. چنین آسانسورهایی، جذابیت کلی ساختمان را افزایش می دهند و آن را برای مستاجران یا خریداران، جذاب تر می کنند. کابین آسانسورهای لوکس می توانند به طور مثبت بر ارزش ملک و قابلیت فروش آن تأثیر بگذارند. در نتیجه، کابین آسانسورهای لوکس ترکیبی از ظرافت، راحتی و فناوری پیشرفته را ارائه می کنند که آنها را از آسانسورهای معمولی، متمایز می نمایند.

 

مناسب ترین زمان تعمیر آسانسور

 

آسانسور برای بهتر کار کردن و طولانی بودن عمر کارکرد، نیاز به سرویس های دوره ای دارد. سرویس های دوره ای آسانسور می بایست طبق موعد انجام گردد تا مشکلات کوچک و قابل حل با هزینه های کم، برطرف شود. سرویس های دوره ای می بایست حداقل ماهی یک بار انجام شود. علاوه بر سرویس های دوره ای، مسافران می توانند برای اطمینان حاصل کردن از اعتبار استاندارد آسانسور، کد 8 الی 10 رقمی که بر روی دیواره کابین روی پلاک مخصوص حک شده است را به شماره پیامک درج شده ارسال نمایید تا بتوانید از اخذ شدن استاندارد آسانسور و مدت اعتبار آن اطمینان حاصل کنند.

در برخی از مواقع، ممکن است صدا های غیر عادی درون آسانسور به گوش شما برسد که سبب ترس شما شود. منشاء این صدا می تواند از اجزای آسانسور از جمله کابل های بالابر، بلبرینگ های موتور، گاورنر و حتی فن تهویه هوا باشد. در این زمان می بایست حتما با متخصصان تماس گرفته شود تا آن ها در اسرع وقت، پیگیر تعمیر آسانسور شما شوند.

ممکن است تا بحال با تاخیر آسانسور مواجه شده باشید؛ دیر باز شدن درب ها، تاخیر در بالا و پایین رفتن و تاخیر در پنل کلید فرمان می تواند جزو تاخیر های آسانسور محسوب گردد. این تاخیرات، نتیجه خوب کارنکردن برخی از اجزا بخصوص سنسور ها و قطعات الکتریکی است. اگر در اسرع وقت، برای تعمیر و تعویض آن ها اقدام نگردد، سبب می شود تا در حین حرکت ناگهان آسانسور از کار بیوفتد و شما برای مدتی در آسانسور محبوس بشوید. پیشنهاد می شود با مشاهده کردن کوچک ترین تاخیر، حتما کار را به دست متخصصان بسپارید تا دچار مشکل نشوید.

https://fpflift.com/%D8%AA%D8%B9%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D8%A2%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 صفحه بعد