x تبلیغات
فروش، تعمیر و نصب آسانسور

قیمت تعمیر فوری آسانسور چقدر است؟

 

آسانسورها، سیستم های پیچیده ای هستند؛ این تجهیزات، قطعات متحرک زیادی دارند و برای حفظ آنها و جلوگیری از مشکلات جدی باید همیشه همه قطعات و قسمت ها را کنترل کنید. قیمت تعمیر فوری آسانسور به عوامل متعددی بستگی دارد؛ اول آنکه بدانید که این خدمات را از کدام شرکت آسانسور دریافت می کنید و چقدر در کار خود باتجربه است. نوع مشکلاتی که در آسانسور به وجود آمده است، معین می کند آیا به تعمیرات نیاز است یا قطعات باید کلاً جایگزین شوند. از سوی دیگر، قیمت قطعات جانبی آسانسور نیز در این قیمت نهایی این خدمات تأثیر دارد.

تمامی قطعات و اجزای آسانسورها، فنی هستند و فردی که بازرسی ها و یا تعمیرات را انجام می دهد باید به همه موارد آشنا باشد. متخصصان در شرکت آسانسور، دارای مجوز و گواهینامه هستند و می توانند در مدت زمان کوتاه، همه وظایف را انجام بدهند. قیمت تعمیرات فوری آسانسور را می توانید از کارشناسان ما استعلام بگیرید. اگر لازم باشد، ابتدا متخصصان فنی ما به محل ساختمان شما اعزام می شوند تا یک نیاز سنجی انجام شود و دقیقاً بدانند که مشکل آسانسور شما چیست. در ادامه می توانید درباره قرارداد تعمیرات یا خدمات سرویس آسانسور با آنها صحبت کنید.

چرا سرویس و تعمیرات دوره‌ای آسانسور ضروری است؟

 

اگر سرویس و نگهداری دوره ‌ای آسانسور به موقع انجام شود، میزان خرابی قطعات آسانسور کاهش پیدا می ‌کند و این موضوع ارتباط مستقیم با کاهش هزینه و افزایش طول عمر آسانسور دارد. سرویس آسانسور اصفهان و نگهداری آسانسور در ساختمان‌ های مختلف، متفاوت است. به طور مثال در ساختمان‌ های تجاری و اداری، از آسانسور به صورت مداوم استفاده می ‌شود و کابین آسانسور به طور مداوم در حرکت است که این امر، بی ‌تاثیر در ساییدگی درب آسانسور نیست. بدین ترتیب، تکنسین مربوطه به منظور حفظ ایمنی و پیشگیری از فرسودگی آسانسور، برنامه زمانی کوتاه ‌تری را برای سرویس و نگهداری در نظر می‌گیرد. عوامل مختلفی تعیین کننده زمان نگهداری و سرویس شامل موارد زیر است که درباره هر یک، توضیح مختصری ارائه می شود.

انواع مدل‌ آسانسور 

 آسانسور دارای انواع مختلفی است. انتخاب نوع آسانسور، بسته به نوع استفاده متفاوت است، بنابراین زمان سرویس و نگهداری هر یک، متفاوت از دیگری در نظر گرفته می ‌شود. شرکتی که آسانسور را ارائه می ‌دهد در ارتباط با بازرسی و سرویس ، شما را راهنمایی می ‌کند و اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار خواهد داد.

محل زندگی 

در هر شهر، هزینه‌ های مربوط به بازرسی و نگهداری آسانسور و مقررات ایمنی تعیین شده برای مراقبت از آسانسور ممکن است متفاوت باشد؛ بنابراین پیروی از قوانین مربوط به سرویس و نگهداری آسانسور در هر شهری حائز اهمیت است. سرویس آسانسور اصفهان در شرایط اضطراری توسط افراد حرفه ‌ای اجرا می ‌شود تا با حداقل هزینه، هر چه سریع تر آسانسور به حالت قبلی خود باز گردانده شود و ایمنی ساختمان حفظ گردد.

نوع قرارداد منعقد شده 

انتخاب نوع پیمانکار، در هنگام نصب اسانسور این امکان را برایتان فراهم می ‌کند که زمان سرویس و نگهداری آسانسور مشخص شود و به نیازهای شما به بهترین شکل ممکن پاسخ داده شود.

شاخص های کیفیت موتور آسانسور

 

ایمنی و عملکرد روان آسانسور، به شدت به کیفیت و قابلیت اطمینان موتور آن بستگی دارد. موتور آسانسور به عنوان نیروگاه عمل می کند و مسئول حرکت عمودی کابین آسانسور و مسافران داخل آن است. برای اطمینان از کیفیت بالای موتور آسانسور و رعایت استانداردهای لازم، باید شاخص های کلیدی خاصی را ارزیابی کنید. برای اینکه مطمئن شوید که موتور در شرایط خوب و عملکرد بهینه است، شاخص های زیر را در نظر بگیرید:

      

توان خروجی

توان خروجی موتور آسانسور، یک شاخص اساسی برای عملکرد آن است. توان خروجی، به توانایی موتور برای تولید نیروی کافی جهت حرکت روان کابین آسانسور، مسافران و سایر بارهای اضافی، اشاره دارد. خروجی های توان بالاتر عموما مطلوب هستند؛ زیرا عملکرد و ایمنی بهتری را ارائه می دهند. با این حال، برای اطمینان از عملکرد کارآمد باید توان خروجی را با الزامات خاص آسانسور، تطبیق دهید.

        

راندمان موتور

بازده موتور، اندازه گیری می کند که موتور چقدر انرژی الکتریکی را به کار مکانیکی تبدیل می نماید. معمولا راندمان، به صورت درصد بیان می شود. رتبه بازده بالاتر، موتوری را نشان می دهد که حداقل اتلاف انرژی را دارد. در نتیجه عملکرد بهتری داشته و باعث کاهش مصرف انرژی می شود. بررسی رتبه بازده موتور برای ارزیابی قابلیت صرفه جویی در انرژی و کیفیت کلی آن، مهم است.

          

گشتاور راه اندازی

گشتاور راه اندازی، توانایی موتور برای راه اندازی هموار کابین آسانسور از یک موقعیت ثابت را اندازه گیری می کند. یک موتور قوی باید دارای گشتاور راه اندازی کافی برای غلبه بر اینرسی و شروع حرکت بدون هیچ تکان یا حرکت ناگهانی باشد. گشتاور کم استارت می تواند منجر به نقص آسانسور، تاخیر و ناراحتی مسافران شود.

نحوه نصب ریل های آسانسور

 

ریل های آسانسور، در شاخه های پنج متری و با ضخامت های مختلف به تولید و بهره برداری می رسند. یکی از مهم ترین وظایف ریل های آسانسور، کنترل نوسانات و حرکات افقی کابین است و سبب استقامت بیشتر کابین می شود. یکی از مهم ترین نکاتی که می بایست در حین نصب ریل های آسانسور به آن دقت نمایید، این است که سطوح نصب کاملا فرز کاری شده باشند و هیچ گونه خمیدگی و شیاری مزاحم نصب ریل ها نشود.

سپس دوسر ریل ها را که دارای زبانه وشیار هستند، به یکدیگر متصل می نماییم. البته باید در نظر داشته باشید که ریل ها به صورت خیلی دقیق از چاه آسانسور تا بالا ترین ارتفاع، شاقول شده باشند و به هیچ عنوان تغییر جهت و زاویه نداده باشند. لازم به ذکر است که مهم ترین بخش نصب ریل های آسانسور، ریل هایی است که درون چاه آسانسور قرار می گیرد که نام آن ها ریل های پایه است.

کفشک ها، می توانند نقش حیاتی در بهره برداری از ریل های آسانسور ایفا کنند. کفشک ها معمولا از جنس چدن هستند و یک لایه از جنس پلاستیک فشرده بر روی آن ها قرار دارد تا با استفاده از  اصطکاک کمی که ایجاد می کنند، سبب محدودیت سرعت برای کابین آسانسور نگردند. علاوه بر آن، یکی از مهم ترین وظیفه آن ها  از بین بردن ارتعاش هایی است که در اثر بالا و پایین رفتن کابین به موتور وارد می شود.

پس از نصب کفشک ها، کارگران با استفاده از براکت و لقمه ها، ریل ها را به یک دیگر محکم و فیکس می کنند. لقمه ها سبب استحکام بسیار بالا بین دو لبه ریل ها می شوند و معمولا از جنس فولاد و چدن هستند. پس از انجام این کار ها، کارگران براکت های رگلاژی را به دیوار و ریل ها متصل می کنند و با استفاده از پیچ های رگلاژ، ریل ها را هم راستقا قرار می دهند تا آسانسور عملکرد خوبی داشته باشد.

 ریل ها یکی از مهم ترین اجزای آسانسور ها محسوب می شوند و می توانند ایمنی آسانسور ها را تضمین کنند. برای نصب ریل آسانسور، می بایست آموزشات کامل را به همراه تیم های حرفه ای نصب آسانسور ببینید و بتوانید نصب ریل ها را بیاموزید و از این کار بسیار خوب کسب در آمد نمایید.

چه آسانسورهایی برای بازسازی انتخاب میشوند؟

 

هنگامی که تصمیم می گیریم کدام آسانسور باید بازسازی شود، عوامل متعدد نقش مهمی در فرآیند تصمیم گیری دارند. نوسازی آسانسور برای اطمینان از عملکرد، ایمنی و کارایی مطلوب، ضروری است. در اینجا چند نکته مهم برای انتخاب آسانسور جهت بازسازی را ذکر کرده ایم:

         

سن و وضعیت

یکی از عوامل اولیه در انتخاب آسانسور برای بازسازی، قدمت و وضعیت آنها است. آسانسورهای قدیمی معمولا دارای فناوری قدیمی هستند و منجر به خرابی مکرر و ناکارآمدی می شوند. بازسازی این آسانسورها می تواند به، به روز رسانی فناوری و افزایش ویژگی های ایمنی کمک کند. آسانسورهایی که به طور مکرر دچار نقص عملکرد می شوند یا علائم فرسودگی را نشان می دهند، باید برای نوسازی در اولویت قرار گیرند.

     

استفاده و ترافیک

آسانسورهایی که کاربری سنگین و ترافیک بالایی دارند، باید برای بازسازی در نظر گرفته شوند. ساختمان های دارای ساکنان بسیار، مانند دفاتر تجاری، مجتمع های مسکونی یا مکان های عمومی شلوغ، می توانند بر سیستم آسانسور فشار وارد کنند. بازسازی آسانسورها در چنین مکان‌هایی می‌تواند به کاهش مشکلات عملیاتی، کاهش زمان انتظار و افزایش جریان مسافر کمک کند.

      

انطباق با قوانین

آسانسورهایی که با قوانین و مقررات، مطابقت ندارند، باید برای رعایت استانداردهای ایمنی، بازسازی شوند. با پیشرفت فناوری، الزامات ایمنی، تکامل می‌یابند و آسانسورها باید برای اطمینان از انطباق، بهبود یابند. بازسازی می تواند شامل مقاوم سازی ویژگی های ایمنی مانند سیستم های ارتباطی اضطراری، اعلام حریق و بهبود دسترسی برای افراد دارای معلولیت باشد.

        

بهره وری انرژی

بهره وری انرژی، یک نکته حیاتی برای بازسازی کابین آسانسور است. مدل های قدیمی آسانسور نسبت به مدل های مدرن، انرژی بیشتری مصرف می کنند. این امر، می تواند منجر به هزینه های عملیاتی بالاتر و اثرات زیست محیطی شود. ارتقاء آسانسورها به آسانسورهای با انرژی کارآمد می تواند به طور قابل توجهی مصرف برق را کاهش دهد.

قیمت آسانسور ارزان

 

مسئله قیمت ها برای خرید آسانسور، تعمیرات – نگهداری و سایر خدمات مرتبط، یک موضوع مهم است و برای همه افراد اهمیت دارد. به ویژه اگر مدیران ساختمان های چند طبقه یا برج های تجاری، مسئولیت نگهداری و بازرسی سیستم های آسانسور را نیز بر عهده داشته باشند، با حفظ جان افراد داخل ساختمان روبرو هستند؛ این یعنی باید برای تجهیزات ایمن برنامه ریزی نمایند. آن دسته از ساختمان های قدیمی تر که آسانسورهای آن بیش تر از 15 یا 20 سال در حال کار هستند، به طور قطع به بازسازی و نصب نسل جدید این تجهیزات نیاز دارند. آسانسور هم برای حمل افراد و هم برای جا به جایی بار استفاده می شود، پس همه قطعات و قسمت ها باید با هم هماهنگ کار کنند.

آن دسته از پروژه های ساختمانی جدید، که مسئولیت ایمن سازی آنها بر عهده پیمانکاران و سازندگان است، نیاز به نصب و راه اندازی سرویس کامل آسانسور دارند. برای هر دو سری ساختمان های جدید و قدیم، خدمات بازرسی دوره ای، سرویس و تعمیرات – نگهداری بسیار اهمیت دارد. اما حالا این موضوع پیش می آید که ما چطور می توانیم قیمت آسانسور ارزان را پیدا کنیم و شرکت ها در این زمینه چه کمک هایی به مشتریان می کنند!

بازرسی سرویس و تعمیرات آسانسور چگونه انجام می شود؟

 

ارتباط با مستاجراین :

به مستاجران اطلاع دهید که تعمیر و نگهداری برنامه ریزی شده در حال انجام است ، تا آن ها از علائم و تذکرات پیروی کنند. از رفت و آمد زیاد خودداری کنید و همیشه مطمئن شوید که آسانسور یا پله جایگزین در دسترس است. در تمام طبقات کلیدی که آسانسور در آن متوقف می شود ، تابلو راهنما قرار دهید.

   

انجام بازرسی :

انجام ممیزی تجهیزات آسانسور به تعیین وضعیت تجهیزات ، انواع تعمیرات لازم و سایر خدمات مورد نیاز کمک می کند. برای اطمینان از ایمنی آسانسور ، قسمت های زیر را بررسی کنید :

  

داخل کابین :

وضعیت علائم و نشانه های عملکرد دستگاه، عملکرد دکمه ها، تهویه ، روشنایی ، نیروی درب کابین هنگام باز و بسته شدن را بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که دستگاه های اضطراری در دسترس هستند و در شرایط کار خوب قرار دارند.

  

قسمت بالای کابین :

بررسی کنید که آیا کابل های مسافرتی و بالابرها عملکردی دارند و به درستی تنظیم شده اند. روغن کاری مناسب برای ریل ها ، طناب های گاورنر ، وسایل تعلیق ، زنجیرها و غیره را اعمال کنید.

https://fpflift.com/%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D8%A2%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1

تعرفه سرویس آسانسور 1402 بر اساس نوع ساختمان

 

یکی از دیدگاه هایی که بر اساس آن، تعرفه سرویس و نگهداری آسانسور 1402 معین می ‌شود، نوع ساختمان است. در نرخنامه مصوبه سندیکا، قراردادهای سرویس و تعمیرات- نگهداری آسانسور برای ساختمان ها به ۵ دسته تقسیم بندی می شود. این ۵ دسته به صورت زیر است:

ساختمان های گروه ۱ شامل ساختمان های مسکونی است.

ساختمان های گروه ۲ شامل ساختمان های اداری تا ۱۰ واحد است.

ساختمان های گروه ۳ شامل ساختمان های اداری از ۱۰ واحد به بالا، مجتمع های تجاری، ساختمان پزشکی، بانک ‌ها، مدارس، مجتمع های تفریحی، رستوران ها و تالارهای پذیرایی، آسانسورهای پارکینگ های عمومی و مسافرخانه ها است.

ساختمان های گروه ۴ شامل بیمارستان ها، درمانگاه ها، مراکز خدمات درمانی، آزمایشگاه، رادیولوژی، هتل ‌ها و آشپزخانه های صنعتی است.

ساختمان های گروه ۵ شامل سازمان های بزرگ دولتی و عمومی، دادسراها و دادگاه ها، شهرداری، کلانتری، وزارتخانه، فرودگاه، مترو، مسجد و نظایر اینها است.

تعرفه سرویس و تعمیرات آسانسور 1402 برای این ۵ گروه ساختمان به ازای هر طبقه جدا تعریف شده است؛ و هر کدام از تعرفه ها بسته به اینکه چند لاین آسانسور در ساختمان وجود داشته باشد متفاوت است. لازم به ذکر است هزینه سرویس، تعمیرات- نگهداری آسانسور برای ساختمان هایی که دارای پله برقی هستند متفاوت در نظر گرفته شده است. نرخ اعلام شده در مصوبه سندیکا درج شده است.

قیمت آسانسور های 4 نفره دست دوم

 

آسانسور ها در زندگی ما نقش بسزایی دارند و سبب آسوده شدن کار های ما می گردند. آسانسور ها کمک می کنند تا در کمترین زمان و به آسوده ترین شکل ممکن، از طبقه همکف به بالا ترین طبقه یا بلعکس برویم. بسیاری از افراد به دلیل مشکلات اقتصادی، توانایی خرید آسانسور نو را ندارند و قصد خرید آسانسور های دست دوم را دارند. بسیاری از افراد که قصد کوبیدن خانه خود را دارند، آسانسور خانه را به فروش می رسانند. البته، آسانسور های دست دوم می بایست توسط متخصصان کاملا سرویس و به روز رسانی شوند تا بتوان از آن ها استفاده نمود.

آسانسور های دست دوم، می توانند صرفه اقتصادی داشته باشند و همانند یک آسانسور نو به ما خدمت کنند. اما آسانسور های دست دوم، نسبت به آسانسور های نو کمی آسیب پذیر و حساس تر هستند و می بایست از آن ها مراقبت بیشتری گردد. اگر توان اقتصادی خرید آسانسور نو را ندارید، بهترین گزینه برای شما خرید آسانسور های دست دوم است؛ حتی برخی از شرکت ها، آن ها را به صورت اقساطی در اختیار شما قرار می دهند. 

مراحل نصب آسانسور در ساختمان

 

در مرحله اول، کارگران و متخصصان می بایست نقشه ای در رابطه با آسانسور طراحی کنند تا بتوانند طبق آن عمل کنند. نقشه به آن ها کمک می کند تا بتوانند به خوبی مکان یابی کرده و سازه را به آسودگی در محل خود قرار دهند. از مهم ترین وظایف سازندگان ساختمان، قرار دادن محل آسانسور در مناسب ترین نقطه است چرا که اگر مکان آسانسور درست نباشد ممکن است کار با مشکل مواجه شود و درنتیجه سبب بی کیفیتی کار گردد. نقشه به متخصصان کمک می کند تا آن ها آسانسور را در تمامی طبقات هم تراز و دقیق نصب کنند.

در مرحله دوم، متخصصان و کارگران می بایست چاه و زیر زمین آسانسور را آماده سازی نمایند. در این فرآیند، اندازه گیری های لازم انجام و چاه آسانسور آهن کشی می شود. مهم ترین بخش کار، ساخت دقیق چاله است چرا که تمامی اتصالات و قطعات بر روی آن نصب می گردند.  برای استحکام بالا کف چاله را بتن ریزی می کنند تا آهن های اطراف محکم در دل زمین بنشینند. بتن سبب می شود تا تمامی اجزا و اتصالات آسانسور محکم به یک دیگر وصل شوند.

در مرحله سوم، پس از بتن ریزی، کارگران حدود 24 الی 48 ساعت صبر می کنند تا بتن ها به طور کامل خشک شوند. سپس با استفاده از قطعات فلزی سخت، آهن کشی را آغاز می نمایند. آهن کشی یکی از اصلی ترین مراحل کار است که تمامی وزن و استحکام آسانسور به آن بستگی دارد. آهن کشی به متخصصان کمک می کند تا ان ها بتوانند قطعات و اجزا آسانسور را به صورت دقیق و محکم بر سر جای خود ببندند. علاوه بر آن، آهن کشی سبب می شود تا آسانسور درحین حرکت تکان نخورد و اجزا دچار آسیب نشوند. برای آهن کشی آسانسور، نیاز به دقت بسیار بالایی است که با ابزار های دستی قابل انجام نیست. متخصصان با استفاده از نرم افزار های کامپیوتری، محل مورد نظر را نقشه کشی می کنند. یکی از مزایای نقشه آهن کشی با کامپیوتر این است که تشخیص می دهد با توجه به تعداد طبقات، وزن کابین و نوع آسانسور چه متریالی را برای آهن کشی استفاده نمایید و چگونه آن ها را به یک دیگر متصل کنید که بسیار محکم شوند.

در مرحله بعد، کارگران درب های طبقه آسانسور را نصب می کنند تا ایمنی کار بیشتر شود. اگر درب های طبقات نباشند و ممکن است ورودی چاه آسانسور مسدود نبوده و مثل پرتگاه باشد و افراد به داخل چاه آسانسور سقوط کنند و دچار آسیب های جبران ناپذیر شوند. علاوه بر آن وجود این در ها سبب می شود تا افراد متفرقه نتوانند اجزای داخلی آسانسور را دستکاری و خراب کنند. یک قفل مکانیکی و الکتریکی  برای درب های طبقات در نظر گرفته می شود تا زمانی که کابین آسانسور در یک طبقه قراردارد، درب طبقات دیگر باز نشود.

در مرحله بعد برای نصب آسانسور، می بایست قطعات و اجزای مکانیکی نصب شوند. مهم ترین اجزا در نصب آسانسور، اجزای مکانیکی آن است که سبب حرکت آسانسور می شود. اجزای مکانیکی شامل موتور، گیربکس، قرقره ها، اتصالات، ریل های آسانسور و کابل های بالا بر است. پیش از شروع هر کاری، کارگران شاسی موتور را نصب می نمایند تا بتوانند موتور و گیربکس آسانسور را بر روی آن قرار دهند.

سپس قطعه ای به نام گاورنر را در محل خود قرار می دهند. گاورنر سبب می شود تا در هنگام پاره شدن کابل ها یا سرعت گرفتن آسانسور بیش از سرعت مجازکابین آسانسور متوقف شود .این قطعه، ضامن جان مسافران است و برای نصب آسانسور، قطعه ای حیاتی است.

 پس از بستن و نصب شاسی و موتور آسانسور، آن ها می بایست کابین را داخل ریل خود قرار دهند و با استفاده از اتصالات محکم، آن را نصب و راه اندازی کنند. در این مرحله باید حتما کابین آسانسور با بکسل مربوطه به گاورنر متصل شود.

پس از نصب اجزای مکانیکی ، متخصصان و کارگران درب داخل کابین را نصب می کنند. اکثرا درب های داخل کابین به صورت ریلی دو تکه ای تمام اتوماتیک هستند . پس از اتمام این مراحل، سنسور چشمی (به صورت نقطه ای و یا فتوسل پرده ای ) قرار می دهند تا در زمانی که چیزی مانع بسته شده درب است، درب آسانسور بسته نشود و آسانسور حرکت نکند. پیشنهاد می شود که اگر آسانسور شما فاقد این نوع سنسور چشمی هست، سریعا با متخصصان تماس بگیرید و از آن ها درخواست کنید تا برایتان نصب کنند.

پس از آن، برق کاران متخصص، سیم کشی را از تمامی طبقات آغاز می کنند و آن ها را از محل مخصوص خود عبور می دهند تا به پنل کنترل آسانسور برسد. پس از آن، تابلو فرمان یا پنل کنترل آسانسور را نصب می کنند و سیم های برق را سر جای خود متصل می کنند. 

 

صفحه قبل 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 صفحه بعد