x تبلیغات
فروش، تعمیر و نصب آسانسور

فهرستی از مهمترین استانداردهای ایزو برای نصب آسانسور

 

ISO 4190-2:2001 = استاندارد مربوط به نصب آسانسور و بالابرها

ISO 4190-3:1982 = استاندارد مربوط به نصب انواع آسانسور که افراد را حمل می کنند.

ISO 4190-5:2006  = استاندارد مربوط به نصب انواع آسانسور که مربوط به بخش کنترل تجهیزات، سیگنال های آسانسور و اتصالات اضافی است.

ISO 7465:2007 = استاندارد مربوط به آسانسورها و بالابرهای نفربر و راهنمای نصب ریل ها، کابین آسانسور و بررسی ظرفیت حمل

ISO 8100-1:2019 = استاندارد مربوط به آسانسورهایی که مخصوص به انتقال افراد یا کالاها هستند. در این مرجع، قوانین ساخت و نصب آسانسور به طور کامل عنوان شده است.

ISO 8100-2:2019 = استاندارد مربوط به طراحی ساخت و محاسبات مهندسی و آزمون ها و کنترل کیفیت انواع آسانسور مخصوص برای حمل افراد و کالاها.

ISO 8100-20:2018 = استانداردی که به مراحل قانونی نصب آسانسور اشاره می کند و طبق استانداردهای ایمنی جهانی تعریف شده است. این استاندارد برای آسانسورهای نفربر و حمل کالا پیشنهاد می شود.

تعمیر دکمه آسانسور

 

امروزه آسانسور ها نقش مهم و ویژه ای در ساختمان ها و آپارتمان های بلند و دارای پله های زیاد، دارند. این وسیله پرکاربرد سال هاست در سراسر جهان مورد استفاده و استقبال شدیدی قرار گرفته و از آن برای راحتی بیشتر در هنگام رفت و آمد و بالا و پایین رفتن در ساختمان ها استفاده می شود. امروزه آسانسورها جای استفاده از پله‌ها را گرفته اند و مگر در موارد خرابی آسانسور کسی از پله استفاده نمیکند.


آسانسورها بعد از گذشت مدتی دچار فرسودگی و خرابی می شوند، این خرابی ها می تواند از اجزای داخلی  مثل موتور و تابلو فرمان و ...  و همچنین موارد ظاهری آسانسور شکل بگیرد. اما یکی از شایع‌ ترین خرابی این وسیله، خرابی دکمه آسانسور است. همانطور که می دانید دکمه آسانسور یکی از اجزای مهم این وسیله به شمار می رود. به بیانی ساده، تمامی کارایی آسانسور به وجود همین دکمه وابسته است. شما با دکمه آسانسور می توانید شماره طبقات مدنظرتان را انتخاب کنید. همچنین در صورت وقوع حادثه، فشردن دکمه آژیر موجود بر روی برد دکمه های مختلف آسانسور، می تواند بهترین کمک برای شما باشد.

خدمات تعمیر آسانسور را از بهترین شرکت دریافت کنید!

 

بررسی عملکرد درست روزانه آسانسور بر عهده مدیر و ساکنین ساختمان است. با این حال، بهترین شرکت آسانسور وظیفه دارد تکنسین ‌های آموزش دیده خود را در هر ماه یک بار به ساختمان ها اعزام کند تا عملکرد آسانسور را کنترل کنند. تکنسین هایی که برای تعمیرات و نگهداری آسانسور با شرکت ها همکاری می کنند افرادی هستند که در این حوزه، دانش، تجربه و مهارت دارند.

این افراد با قطعات مختلف آسانسور به طور کامل آشنایی داشته و نحوه بازرسی تعمیرات و نگهداری آنها را می دانند. در تعمیر آسانسور، اگر وضعیت خرابی قطعات بسیار شدید باشد، تعویض بخش های آسیب دیده ضرورت خواهد داشت. تشخیص تعویض قطعات خرابی آسانسور بر عهده همین تکنسین ها است. برای سهولت کار تعمیرات و نگهداری آسانسور معمولاً یک سری چک لیست کنترل و بازرسی وجود دارد که بر اساس آن می توان عملکرد آسانسور را ارزیابی کرد.

 روش دیگری که برای بازرسی آسانسور وجود دارد، کنترل تجهیزاتی است که به پنل کنترل و فرمان برق مربوط می شود. تمام تجهیزات ابزار دقیق و قطعات برقی که در داخل تابلو برق آسانسور وجود دارد باید به صورت دوره ای بررسی شوند. به طور مثال، فیوزها، اتصالات تابلو برق، اتصالات موتور آسانسور، بررسی وضعیت شفت اینکودر موتور، کنترل سطح روغن موتور در آسانسورهای هیدرولیک و کنترل دمای محفظه موتورخانه آسانسور، مواردی هستند که بسیار اهمیت دارند.

نکات طلایی در خرید و نصب موتور برای آسانسور

 

برای نصب و راه ‌اندازی تجهیزات آسانسور به لوازم و دستگاه های مختلفی نیاز است. موتور گیربکسی و موتور بدون گیربکس به نوعی، قلب تجهیزات آسانسور محسوب می شوند. آسانسور، نیروی حرکت خود را از موتور آسانسور تامین می کند، بنابراین با کیفیت بودن و پر قدرت بودن موتور، نقش بسزایی در حرکت کابین دارد. انواع موتور ایتالیایی که در قسمت بالا معرفی کردیم، تنها گوشه‌ای از محبوب ترین و پرفروش ترین نمونه ها در بازار هستند. از طرف دیگر باید گفت همین برندهای تولید کننده، موتور بدون گیربکس را هم تولید می کنند.

انتخاب بین موتور گیربکسی و موتور گیرلس برای آسانسور، به شرایط ساختمان، استاندارد آسانسور و استاندارد نصب آسانسور، هزینه‌های ساخت و راه ‌اندازی بستگی دارد. برای خرید آسانسور و اطلاع از انواع برندهای موتور ، نصب و راه اندازی، بازرسی، تعمیرات و نگهداری آسانسور می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید. در حال حاضر، انواع موتور آسانسور تولید ایتالیا  در بازار وجود دارد که همگی از کیفیت خوبی برخوردار هستند. با اطمینان خاطر، بهترین موتور را می توانید خریداری کنید.

مراحل بازسازی کابین آسانسور

 

پیش از انجام هر کاری، افراد متخصص کابین آسانسور را با دقت بررسی می کنند و قسمت های فرسوده که تعویض آنها ضرورت دارد را انتخاب می کنند. پس از آن، به سراغ اسکلت کابین می روند و در صورت لزوم و ایجاد شکستگی ها، اسکلت را جوشکاری می کنند تا کابین آسانسور محکم تر و در برابر ضربات استوار تر شود. جوشکاری اسکلت کابین، سبب می شود تا آسانسور در حین حرکت صدای اضافه تولید نکند و در هنگام حوادث، مقاومت بسیار زیاد تری داشته باشد.

در مرحله دوم بازسازی کابین آسانسور، متخصصان قطعات جانبی و مصرفی کابین را تعویض می نمایند. کفشک ها و لاستیک های ضربه گیر در حرکت آسانسور نقش بسزایی دارند و می توانند در کاهش صدا بسیار کمک کنند. به همین دلیل متخصصان، این قطعات را تعویض می نمایند و از بهترین متریال استفاده می کنند تا طول عمر کابین افزایش یابد. پس از تعویض قطعات مصرفی، با استفاده از روغن، سطوح لغزنده و دارای اصطکاک کابین را روانکاری می کنند تا آسانسور نرم و روان تر حرکت کند و طول عمر قطعات آن افزایش یابد.

در مرحله سوم بازسازی کابین آسانسور، متخصصان به سراغ درب های کابین می روند. درب ها، نقش بسزایی در کابین دارند و اگر به خوبی کار نکنند، ممکن است مشکلات و حوادث نا خوشایندی پیش آید. به همین دلیل متخصصان با استفاده از مشاهده و تجربه ، تنضیمات درب آسانسور را انجام میدهند و در صورت لزوم برای تعویض قطعات معیوب  یا فرسوده اقدام می نمایند. در بسیاری از آسانسور های قدیمی، چشو الکترونیک برای درب های تمام اتوماتیک نصب نشده است و متخصصان برای بهبود کیفیت کار، برای درهای تمام اتوماتیک چشم الکترونیک نصب می نمایند تا ایمنی آسانسور افزایش یابد.

در مرحله چهارم بازسازی کابین آسانسور، متخصصان، تمامی اجزای الکتریکی از جمله پنل فرمان کابین را بازرسی می کنند و کلید ها را یک به یک تست می کنند تا از سلامت و عملکرد قابل قبول آن ها اطمینان حاصل کنند. می توان با جرات گفت که مهم ترین بخش کابین آسانسور، اجزای الکتریکی درون آن است و به همین دلیل، متخصصان در هنگام بازسازی تمامی قطعات الکتریکی کوچک و غیر قابل تعمیر را تعویض می نمایند و از جدید ترین مدل آن ها استفاده می کنند.

مراحل طراحی کابین آسانسور مدرن

 

طراحی کابین آسانسور مدرن مستقیماً در نمای ساختمان تاثیر دارد. آسانسورهای مدرن و لاکچری هم جنبه کاربردی دارند و هم جنبه تزیینی؛ بنابراین علاوه بر زیبایی، باید امنیت و حریم خصوصی هم رعایت شود. برای آسانسور های مدرن می توان دوربین مداربسته داخل کابین آسانسور نصب کرد.

از طرف دیگر اگر بخواهید دسترسی افراد را به آسانسور محدود کنید، امکان نصب سیستم های کنترل دسترسی  برای شاسی های طبقات آسانسور وجود دارد. جدیدترین آسانسورها قابلیت طراحی و برنامه‌ریزی برای ویژگی‌های امنیتی را دارند. مثلاً فناوری به کار رفته در تجهیزات و قطعات آسانسور به صرفه جویی در مصرف انرژی کمک می کند. آسانسورهای جدیدتر، فضای کمتری را برای نصب نیاز دارند و هزینه های نگهداری آنها کمتراست.
برای طراحی کابین آسانسور مدرن می‌توان از فناوری های تشخیصی و شناسایی استفاده کرد. برای درب آسانسور می توانید اسکنر نصب کنید یا صفحه کلید لمسی قرار دهید. حسگر اثر انگشت، ابزارهای امنیتی بیومتریک یا ورود به آسانسور از طریق صفحه کلید لمسی، نمونه‌ای از فناوری های جدید هستند.  این نوع آسانسورهای مدرن در شرکت ها، سازمان های بزرگ، آزمایشگاه های تحقیقاتی و مراکز خاص بیشتر کاربرد دارند. در این نوع ساختمان ها افراد معمولاً با کارت شناسایی یا اثر انگشت بین طبقات رفت و آمد می‌کنند.
 

قیمت پک کامل آسانسور چقدر است؟

 

قیمت آسانسور و قیمت پک کامل آسانسور در انواع و اندازه های مختلف، متفاوت است. اگر در بازار جستجو کنید، مدل های متنوعی از پک آسانسور را می بینید که برای ساختمان های مختلف طراحی شده اند. این تفاوت مدل آسانسور در هزینه نصب و قیمت خرید تاثیر گذار خواهد بود. گزینه های مختلف بازار یعنی انواع آسانسور به دو دسته کلی آسانسورهای هیدرولیکی و آسانسورهای کششی دسته‌بندی می‌ شوند. این دو سیستم، متداول ترین انواع آسانسور برای خانه های مسکونی، برج های مسکونی و آپارتمان های مرتفع هستند.

 قیمت آسانسور هیدرولیکی به صورت پک آسانسور بر اساس تجهیزات و عملکرد آنها و ظرفیت حمل افراد برحسب کیلوگرم تعیین می شود. برای نصب پک آسانسور در واحد مسکونی باید چاه آسانسور و موتورخانه فضای مورد نیاز برای نصب را داشته باشند.

فضای چاه آسانسور لازم برای آسانسورهای هیدرولیکی کمتر از آسانسور کششی است چون در این مدل ریل قاب وزنه وجود ندارد ولی از طرف دیگر در پایین ترین طبقه فضایی در حد یک زیر پله برای مخزن و پمپ هیدرولیک نیازدارد.  مهمترین مزیت آسانسور هیدرولیک عدم نیاز به موتورخانه در بالای چاه اسانسور است. چرا که قسمت تاسیسات آسانسور و نصب تجهیزات آن باید در یک فضای اختصاصی از سایر قسمت های ساختمان جدا باشد.

 پک کامل آسانسور  کششی ، فضای بیشتری را برای نصب اشغال می کنند و بهتر است آنها را در ساختمانهایی که فضای کافی برای تجهیزات و موتورخانه در بالای چاه آسانسور دارند،  نصب شوند.  از آنجایی که آسانسور هیدرولیک، وزن بیشتری را می تواند حمل کند، بیشتر در نمونه های ماشین بر و باربرهای بسیار سنگین انواع مدل های آن در دسترس است؛ با توجه به این توضیح،  قیمت آسانسور هیدرولیک بالاتر از قیمت آسانسور کششی  خواهد بود.

موتور آسانسور گیربکسی چیست؟

 آسانسور با موتور کششی گیربکسی ، را می توان به عنوان آسانسوری تعریف کرد که دارای یک جعبه دنده متصل به موتور آسانسور می باشد و چرخ متحرک، طناب فولادی را کنترل کند.  مزیت آسانسور گیربکسی این است که برای چرخاندن فلکه کشش موتور، به قدرت کمتری نیاز دارد. آسانسورهای کششی از موتورهای الکتریکی AC تغذیه می کنند.

برای جبران بار کابین و افراد در این مدل آسانسور، از یک وزنه تعادل استفاده می شود که باعث می شود آسانسور، کارایی بیشتری داشته باشد؛ به این جهت، موتور مجبور نیست بار واقعی را بلند کند. آسانسور گیربکسی برای سازه های متوسط و بلند، سریع تر از آسانسورهای هیدرولیکی است و به آن ترجیح داده می شود. آسانسورهای گیربکسی می توانند تا 75 متر ارتفاع، عمل کنند و می توانند تا 4 متر بر ثانیه سرعت داشته باشند. 
یکی از ویژگی های متمایز آسانسورها با موتور گیربکسی این است که آنها به یک موتور خانه نیاز دارند. دستگاه آسانسور باید بالای شفت قرار گیرد بنابراین باید یک اتاقک در بالای سیستم آسانسور وجود داشته باشد. اتاقک ماشین باید یک محیط خشک، پُر نور و با تهویه مطبوع  قوی باشد. دمای اتاقک باید بین 40-5 درجه سانتی گراد باشد. موتور آسانسور گیربکسی کششی  مصرف برق کمتری دارد و تهیه این مدل آسانسور ، ارزان تر است. 
صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد