x تبلیغات
فروش، تعمیر و نصب آسانسور

موتورهای آسانسور ایرانی

 

موتور آسانسور بهران

بهران، شرکت پیشگام و مبتکر ایرانی در صنعت آسانسور است که موتورهای مخصوص بازار ایران را طراحی و تولید انبوه می کند. یکی از ویژگی های بارز موتورهای بهران، حرکت نرم آنها بدون لرزش و ضربه می باشد. این ویژگی، منجر به کاهش صدای آسانسور می شود. موتورهای بهران باعث بهره وری انرژی شده و مصرف انرژی و برق را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند.


موتور آسانسور کوپل

شرکت آسانسور کوپل که در سال 1370 تاسیس شد، در همان سال با خرید نمایندگی شرکت سیکور، فعالیت خود را گسترش داد. در سال 1373، کوپل با شرکت ویتور همکاری کرد و از وزارت صنایع برای ساخت موتور آسانسور، موتور گیربکس، درب اتوماتیک و غیره مجوز گرفت. موتور آسانسور IR10 و IR20 به عنوان محصول مشترک شرکت ایرانی کوپل و شرکت پریمو هند تولید شده اند. این موتورها به صورت SKD از هند وارد می شوند. آنها بر اساس تکنولوژی PRIMO ایتالیا طراحی و مهندسی شده و در ایران مونتاژ می گردند. این نوع موتورها به عنوان یکی از بهترین موتورهای آسانسور تولید شده در ایران شناخته می شوند. موتور آسانسور Kopel IR10 با عملکرد استثنایی گیربکس، به لطف قیمت مناسب خود، با موتورهای خارجی رقابت می کند. 

ترفندهای مهم برای خدمات تعمیرات و نگهداری آسانسور

 

با مقررات ایمنی آسانسورها همراه باشید

زمانی که آسانسورهای تجاری به درستی نگهداری نشوند و استانداردهای ایمنی در آنها مجاز نباشند، پتانسیل بالایی برای ایجاد موقعیت های خطرناک را دارند. با این حال، رعایت تمام مقررات ایمنی می تواند آسانسور را به یکی از ایمن ترین روش های تردد بین طبقات تبدیل کند. مقررات آسانسور قطعاً به طور مرتب تغییر می کند تا بهترین شیوه ها و فناوری روز را منعکس سازد. برای استفاده از خدمات تعمیرات آسانسور اصفهان، با آخرین و جدیدترین قوانین و دستورالعمل ها هماهنگ باشید. اطلاعات جدید را از بهترین شرکت آسانسور دریافت کنید.


تجهیزات اضطراری و ارتباطی را بررسی کنید

هدف از تعمیرات و نگهداری آسانسور، جلوگیری از وقوع حوادث ناگوار است. همه آسانسورها دارای یک سیستم پشتیبان، برای استفاده در زمان قطعی برق هستند و همچنین سیستم روشنایی و ارتباطی اضطراری دارند. اطمینان حاصل کنید که این امکانات ایمنی مورد نیاز، در طول بازرسی های ماهانه، بطور مرتب چک میشوند و به درستی کار می کنند. این کار برای به حداقل رساندن توقف های احتمالی آسانسور و جریمه ها، الزامی است. نگران کارهایی که باید در هنگام سرویس یا تعمیر آسانسور اصفهان انجام شود، نباشید؛ تکنسین های ما همه کارها را برایتان ردیف می کنند تا تجهیزاتی ایمن داشته باشید.


نسبت به تعمیرات نگهداری آسانسور، مسئول باشید

هر چه نسبت به استفاده از خدمات سرویس، تعمیرات - نگهداری آسانسور ساختمان خود مسئول تر باشید، بیشتر از بروز مشکلات جلوگیری می‌کنید. هنگام تعمیر و نگهداری ماهانه آسانسور و بازرسی آن ، بهترین زمان برای بررسی مشکلات است، به خصوص در ساختمان های تجاری که آسانسور، بارهای سنگین را با ترافیک بسیار بالا روزانه حمل می کنند. بسیاری از خطرات ذاتی ممکن است در تجهیزات آسانسور، آشکار نباشند، بنابراین بسیار مهم است که یک تکنسین مجاز، آسانسور شما را در یک برنامه منظم بازرسی کند؛ این کار به طور قطع، از تعمیرات پرهزینه در آینده جلوگیری خواهد کرد.

انواع موتور آسانسور

 

موتورهای آسانسور کششی گیربکسی 

این موتورها از یک گیربکس برای کنترل حرکت کابین آسانسور استفاده می کنند. موتور، شافت آهنی مارپیچی به نام ماردون را به حرکت در آورده که باعث چرخش چرخ دنده حلزونی برنجی میشود و آن فلکه کشش موتور آسانسور را به حرکت در می آورد که به طناب ها یا تسمه های بالابر آسانسور متصل می باشد. این نوع موتور به دلیل راندمان متوسط و توانایی تحمل بارهای سنگین شناخته شده است.


موتورهای آسانسور کششی گیرلس

برخلاف موتورهای گیربکس، موتورهای کششی گیرلس نیازی به گیربکس ندارند. در این مدل موتور فلکه کشش مستقیما به روتور موتور متصل است. این طراحی نیاز به چرخ دنده را از بین می برد و در نتیجه عملکرد سریعتر و بی صداتری دارد. موتورهای گیرلس دارای راندمان بالا هستند و اغلب در آسانسور ساختمان های مرتفعی استفاده می شوند که سرعت و عملکرد آنها بسیار مهم است.


موتورهای آسانسور هیدرولیک

موتورهای هیدرولیک در مقایسه با موتورهای کششی، بر اساس اصول متفاوتی کار می کنند. آنها از فشار سیال برای حرکت کابین آسانسور استفاده می نمایند. یک پمپ، سیال هیدرولیک را وارد سیلندر می کند. سیلندر، پیستون را فشار می دهد و آسانسور را به حرکت در می آورد. موتورهای هیدرولیک معمولا در ساختمان های کم ارتفاع یافت می شوند. آنها به دلیل قابلیت اطمینان و مقرون به صرفه بودن شهرت دارند.


موتورهای آسانسور بدون اتاق ماشین یا بدون موتورخانه (MRL)

موتورهای MRL، سیستم های فشرده ای هستند که موتور، پانل کنترل و سایر اجزا را در چاه آسانسور، جای می دهند. آنها می توانند موتورهای کششی دنده ای یا بدون چرخ دنده باشند. موتورهای MRL باعث صرفه جویی در فضا می شوند. از این رو، اغلب در طراحی های ساختمان های معاصر به کار می روند. هر نوع موتور مزایای خود را دارد و باید بر اساس نیازهای خاص مانند ارتفاع ساختمان، ظرفیت بار و بهره وری انرژی انتخاب شود.

تعویض کلید آسانسور

 

تغییر طرح یا شکل کلید آسانسور می تواند منحصر به فرد بودن آسانسور را نشان دهد. همچنین می تواند به عنوان یک فرصت برای نشان دادن نام تجاری ساختمان های تجاری یا مسکونی عمل کند و تأثیری ماندگار بر کاربران بگذارد. با تمرکز روزافزون بر بهداشت و سلامت، سیستم های ورود بدون لمس اهمیت پیدا کرده اند. پیاده سازی گزینه های پیشرفته ورود بدون کلید مانند کارت های RFID یا سیستم های کنترل شده با گوشی های هوشمند می توانند راحتی را افزایش دهد.  به علاوه، نیاز به تماس فیزیکی را به حداقل رسانده و محیط امن تری ایجاد می کنند. جدا از زیبایی شناسی، تغییر دوره ای سیستم های کلید آسانسور می تواند امنیت را افزایش دهد. پیاده سازی الگوریتم های رمزگذاری پیشرفته و مکانیسم های کنترل دسترسی می تواند از دسترسی غیرمجاز جلوگیری کند. 

مهم ترین دلایل بازسازی کابین های آسانسور

 

ایمنی

اول از همه، ایمنی یک نگرانی اصلی در مورد کابین آسانسور است. با گذشت زمان، کابین ها دچار ساییدگی و خطرات احتمالی ناشی از استهلاک می شوند. نگهداری منظم کابین، از جمله بازسازی آن، به شناسایی و اصلاح هر گونه مشکل مکانیکی یا الکتریکی، کمک می کند. با بازسازی کابین ها و افزودن ویژگی های ایمنی مدرن و رعایت مقررات و استانداردهای مربوطه، می توان خطر خرابی یا حادثه را کاهش داد.

          

راحتی

علاوه بر ایمنی، راحتی مسافران نیز به همان اندازه، حیاتی است. افراد، زمان قابل توجهی را در طول حمل و نقل در فضای بسته کابین آسانسور سپری می کنند. کابین های قدیمی ممکن است فاقد تهویه مناسب، روشنایی یا عایق صدا باشند. بازسازی کابین آسانسور، امکان افزودن امکانات مدرن مانند سیستم های تهویه، روشنایی کم مصرف و مواد کاهش دهنده صدا را فراهم می کند. این ارتقاء، تجربه کلی مسافران را بهبود می بخشد و سوار آسانسور شدن را دلپذیرتر و لذت بخش تر می نماید.

            

ادغام پیشرفت های تکنولوژیکی

بازسازی کابین آسانسور، فرصتی برای ادغام پیشرفت های تکنولوژیکی در طراحی آنها فراهم می کند. به عنوان مثال، آسانسورهای هوشمند ویژگی هایی مانند صفحه نمایش لمسی، اتصال به اینترنت و سیستم های کنترل مقصد را ارائه می دهند. این پیشرفت ها، مدیریت ترافیک کارآمد، کاهش زمان انتظار و ارائه اطلاعات به مسافران را امکان پذیر می کنند. با بازسازی کابین آسانسور، صاحبان ساختمان می توانند با استفاده از این فناوری های مدرن، کارایی و کاربرپسندی آسانسورهای خود را افزایش دهند.

قیمت آسانسور ایتالیایی

 

قیمت آسانسور ایتالیایی با توجه به معیارهایی از جمله مشخصات فنی، ظرفیت حمل نفرات، نحوه عملکرد به صورت گیرلس یا گیربکسی، مدل کابین و مدل موتور آسانسور تعریف می شود. قیمت آسانسورهای بزرگ تر با موتور پیشرفته، گران تر است. بسیاری از صاحبان پروژه های ساختمانی تمایل دارند که آسانسورهایی را برای نصب انتخاب کنند که حداکثر کارکرد را برایشان داشته باشد و کیفیت تمامی قطعات نیز تضمین شده باشد. قیمت خرید پک کامل آسانسور بسیار مهم است و اگر از طریق شرکت معتبر اقدام کنید، چه بسا مقرون به صرفه نیز تمام می شود.


انواع موتور آسانسور ایتالیایی که بر قیمت خرید نهایی تأثیر دارد!

در حال حاضر، انواع مدل موتور آسانسور ایرانی و خارجی در بازار وجود دارد. موتور آسانسور ایتالیایی یکی از این محصولات است که هم راندمان عملکردی بالایی دارد و هم پرتوان و قدرتمند است. در واقع بهترین برند موتور آسانسور، همین موتورهای ایتالیایی هستند. برندهای ترکیه هم در جایگاه خودشان مورد توجه قرار دارند. با این مقدمه می خواهیم به شما بگوییم که مدل موتور آسانسور می تواند در قیمت آسانسور ایتالیایی، تأثیر مستقیم داشته باشد. به علاوه، این موتورهای ایتالیایی از سوی چند برند تولید کننده به بازارهای جهانی معرفی می شوند که همه آنها توانسته اند سهم بزرگی از بازار را به خود اختصاص بدهند.

یکی از مهم ترین برندهای موتور آسانسور ایتالیایی، برند آلبرتو ساسی است. این موتور گیربکسی برای ساختمان های مسکونی و اداری بهترین انتخاب است. برند سیکور، مدل دیگری از موتور ایتالیایی برای آسانسور است. این برند، محصولات خود را با قیمت های عادلانه تر ارائه می دهد، پس برای پروژه های انبوه سازی، پیشنهاد خوبی خواهد بود. دسته سوم از موتور آسانسور ایتالیایی، برند MGT است. این موتور بسیار قوی است و راندمان بالایی برای حمل کابین با ظرفیت های بیشتر از 6 نفر را دارد.

https://fpflift.com/

پایان کار نیازمند نصب آسانسور و اخذ استاندارد است !

 

آسانسور از زمانی که اختراع و ساخته شد تا به امروزه جزو یکی از مهم ترین و مؤثر ترین اختراعات به شمار می رود که در بسیاری از مواقع کار انتقال را برای افراد راحت می کند. آسانسورها در مکان هایی مثل مرکزهای تجاری و تفریحی، ساختمان های مسکونی و بسیاری از شرکت ها، کارخانه ها و اداره ها نصب می شوند و رفت و آمد را برای کارکنان و مراجعه کنندگان آسان تر از گذشته کرده اند. مهندسان برای طراحی و تولید آسانسور دقت زیادی به خرج می دهند و سعی می کنند از بهترین و باکیفیت ترین قطعات برای ساخت آن استفاده کنند. آسانسور با قوانین و مقررات معینی و مطابق با استانداردهای جهانی ساخته می شود و نصب دقیق آن بسیار مهم است. نصب اشتباه و غیر اصولی این وسیله کاربردی می تواند منجر به مشکلات و حادثه های زیادی شود‌؛ به همین دلیل توصیه می شود یک تیم نصب کننده متشکل از افراد متخصص را برای نصب آسانسور انتخاب کنید. 

چطور هزینه های تعمیر آسانسور صنعتی را کاهش دهیم؟

 

یکی از اهداف مهم تعمیرات آسانسور صنعتی، ارائه یک سیستم کارآمد و ایمن به مدیر تأسیسات است. به این ترتیب، خدمات آسانسور و تأمین ایمنی افراد و بار قابل حمل باید در اولویت باشد. پس برای اینکه به این هدف برسید باید بازرسی منظم را برای آنها انجام بدهید. این کار دقیقاً همان اقداماتی است که هزینه های تعمیر آسانسور صنعتی را به شدت کاهش دهند. 

به طور متداول، بهتر است بازرسی آسانسور صنعتی، هر ماه یک بار انجام شود. این کار حتماً باید توسط تکنسین های شرکت معتبر آسانسور انجام گیرد. ما به عنوان یک شرکت مجرب که سال هاست در این زمینه فعالیت می کنیم، توصیه داریم که برای بازرسی و تعمیرات – نگهداری آسانسورهای صنعتی هرگز تأخیر نداشته باشید و این کارها را هر ماه، یک بار انجام بدهید. اینکه شما ماهانه تمامی قسمت های آسانسور را چک کنید، بهتر از آن است که پس از یک مدت، به دلیل کوتاهی کردن، هزینه های هنگفت برای تعویض قطعات آسیب دیده بپردازید.

مهمترین خدمات شرکت آسانسور چیست؟

 

شرکت آسانسور یا شرکت خدمات سرویس آسانسور، مجموعه ای است که برای رسیدگی به وضعیت انواع آسانسور راه اندازی شده است. در این نوع شرکت ها، افراد با تجربه و متخصصی وجود دارند که می توانند انواع آسانسور را بازرسی کنند و در صورتی که مشکل یا مشکلات شناسایی شود، راه حل های صحیح و مقرون به صرفه ای را ارائه دهند. خدمات آسانسور، قابل اعتماد و کارآمد هستند، بنابراین مشتریان از هر گروه جامعه باشند می توانند به خدمات این شرکت ها اعتماد کند. علاوه بر موارد ذکر شده در فوق، شرکت آسانسور چند مسئولیت دیگر هم بر عهده دارد. این موارد که در قسمت زیر مطرح می کنیم همه جزو حوزه های تخصصی هستند:

سرویسکاران در شرکت های خدمات آسانسور، مسئولیت های رسیدگی به آسانسور در آپارتمان های کوچک، بررسی تاسیسات آسانسور، سرویس آسانسورهای قدیمی، بازرسی برای نوسازی آسانسورها، راهنمایی جهت تعمیرات و نگهداری آسانسور در ساختمان و همچنین بازرسی از ساختمان هایی که متقاضی نصب آسانسور هستند را بر عهده دارند.

شرکت آسانسور، بخش های مجزایی را با توجه به تخصص هایی که در اختیار دارد می‌تواند پشتیبانی کند. خدمات مهندسی ساختمان برای نصب آسانسور، ارائه فناوری های جدید در حوزه بالابر و آسانسور و اعزام مهندسان ناظر برای بازرسی ساختمان و امکان سنجی برای نصب انواع آسانسور، سایر خدماتی است که این شرکت ها به نحو احسن ارائه می دهند.

نحوه عملکرد موتور آسانسور

 

موتور آسانسور، جزء اساسی هر سیستم آسانسور مدرن است. این موتور، وظیفه حرکت عمودی کابین آسانسور در یک ساختمان را به عهده دارد. موتور آسانسور بر اساس اصل الکترومغناطیس کار می کند. این موتور، از تعامل بین الکتریسیته و میدان های مغناطیسی برای تولید نیروی لازم جهت حرکت آسانسور استفاده می نماید. موتور از چندین جزء کلیدی تشکیل شده است.

مهم ترین جزء موتور، استاتور موتور بوده که مجموعه ای از سیم پیچ های ثابت را دارد. این سیم پیچ ها معمولا از سیم پیچ های مسی ساخته می شوند. هنگامی که جریان الکتریکی از این سیم پیچ ها عبور می کند، میدان مغناطیسی ایجاد می شود. سپس، روتور موتور وارد عمل می شود. روتور به سیستم فلکه کشش موتور آسانسور متصل است و همراه با کابین آسانسور حرکت می کند. روتور، بسته به نوع موتور از یک سری قفسه سنجابی یا آهنرباهای دائمی تشکیل شده است.

هنگامی که جریان از سیم پیچ های استاتور عبور می کند؛ میدان مغناطیسی حاصل با میدان مغناطیسی تولید شده توسط روتور برخورد خواهد کرد. این برهمکنش، نیرویی ایجاد می کند که باعث چرخش روتور می شود. این حرکت چرخشی به سیستم فلکه کشش منتقل شده که در نهایت کابین آسانسور را به سمت بالا یا پایین حرکت می دهد. برای کنترل جهت و سرعت آسانسور می توان برق ورودی به سیم پیچ موتور را تغییرداد . با تغییر جریان یا تغییر اتصالات سیم پیچ، میدان مغناطیسی موتور را می توان تغییر داد. این کار، امکان کنترل دقیق بر حرکت آسانسور را فراهم می کند.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد