x تبلیغات
فروش، تعمیر و نصب آسانسور

ویژگی های کابین آسانسور لوکس

 

کابین آسانسورهای لوکس، با نهایت توجه به جزئیات، طراحی شده و چندین ویژگی را در خود جای داده تا تجربه کاربران را بهبود بخشد. برخی از ویژگی های قابل توجه کابین آسانسورهای لوکس عبارتند از:

           

طراحی زیبا

کابین آسانسورهای لوکس به دلیل طراحی نوآورانه خود شناخته شده اند. آنها اغلب دارای مواد ظریفی مانند شیشه، فولاد ضد زنگ و پرداخت با کیفیت بالا هستند. فضای داخلی کابین به زیبایی طراحی شده و محیطی جذاب را ارائه می دهد.

              

جادار بودن

این آسانسورها فضای کافی را برای مسافران فراهم می آورند. آنها، حرکت راحت و بدون محدودیت را در داخل کابین تضمین می کنند. کابین های لوکس آسانسور با مساحت های بزرگتر و ارتفاع بسیار سقف، احساس باز بودن و آزادی را ارائه می دهند.

           

نورپردازی پیشرفته

نورپردازی، نقشی حیاتی در بهبود فضای یک آسانسور لوکس دارد. این کابین ها مجهز به سیستم های نورپردازی مدرن هستند که فضایی گرم و دلنشین ایجاد می کنند. استفاده از چراغ های ال ای دی، نورپردازی و تنظیمات قابل کنترل، به جذابیت بصری کلی می افزایند.

           

فناوری پیشرفته

کابین آسانسورهای لوکس دارای فناوری پیشرفته برای ارائه یک تجربه راحت است. ویژگی هایی مانند کنترل صفحه لمسی، رابط های کاربری بصری و قابلیت های هوشمند مانند سیستم های تشخیص صدا در این کابین ها وجود دارند.

       

عایق صدا

کابین آسانسورهای لوکس، به منظور اطمینان از یک سواری آرام و بی سر و صدا، با فناوری های کاهش نویز طراحی شده اند. برای به حداقل رساندن هرگونه اختلال ناشی از عملکرد آسانسور، از مواد و تکنیک های عایق صوتی استفاده می شود.

 

نحوه نصب آسانسور کششی در ساختمان

 

گام اول: انجام کارهای مقدماتی – ارزیابی ساختمان

یکی از مسئولیت های مهم پیمانکار ساختمان و مهندسان طراح این است که موقع اجرای سازه، موقعیت نصب آسانسور را نیز در نظر بگیرند. با توجه به این موضوع، یک اقدام مهم قبل از شروع به کار نصب آسانسور کششی این است که مهندسان ناظر، کل ساختمان را ارزیابی نمایند و ببینند که آیا سازه از نظر ایمنی و قابلیت ها می تواند تجهیزات بالابری را پشتیبانی کند یا خیر. آسانسورهای کششی برای نصب و راه اندازی به چاهک نیاز دارند که دارای ابعاد و اندازه استاندارد است. لذا تکنسین ها ابتدا فضای موجود را بررسی می کنند و مطمئن می شوند که چاهک آسانسور، سالم است و این ظرفیت را دارد که هر طبقه ساختمان را به طور کامل اداره کند. 

  

گام دوم: نصب براکت ها و ریل های مسیر حرکت کابین آسانسور

 با فرض اینکه مهندسان و تکنسین ها توانسته اند سقف و چاهک آسانسور کششی را بررسی کنند و از این بابت مطمئن هستند، در گام دوم، نوبت به نصب قطعات آسانسور، یکی پس از دیگری می رسد. در این مرحله، براکت ها و ریل ها نصب می شوند. استاندارد نصب آسانسور کششی در این قسمت می گوید، ریل ها باید در یک مسیر مستقیم و بدون انحراف نصب شوند و هیچ برآمدگی یا فرورفتگی در مسیر وجود نداشته باشد (البته این روش نصب برای کشورهای دیگر است و در ایران ابتدا دیواره های چاه آماده شده و سپس درب و ریل نصب میشود و بعد از آن سقف چاه آسانسور با مشخص کردن محل های عبور طناب فولادی و سیم های برق بت ریزی میشود) ریل ها در صول مسیر چاه از پایین به بالای مسیر نصب می شوند و چندین بار توسط تکنسین ها کنترل می شود تا از صحت آنها اطمینان حاصل کنند..

  

گام سوم: نصب یوک ، کابین و قطعات الحاقیه

در ادامه، یوک وکابین و قاب وزنه نصب شده و توسط طناب فولادی به هم متصل می شوند تا از آن طریق، بالا و پایین بروند. همه این اجزا در یک مرحله نصب می شوند و سپس تکنسین ها، حرکت کابین به سمت بالا و پایین را کنترل می کنند تا مطمئن شوند همه اجزا و قطعات به درستی عمل می کنند. در این مرحله، نصب سیم کشی ها و کابل های برق از اهمیت بیشتری برخوردار است. 

 

عوامل مؤثر در انتخاب ظرفیت کابین آسانسور

 

در انتخاب ظرفیت مناسب برای کابین آسانسور، عوامل مختلفی تأثیرگذارند. برخی از این عوامل عبارتند از:

نوع ساختمان: برای ساختمان‌ های مسکونی که معمولاً تعداد افرادی که به طور همزمان از آسانسور استفاده می‌کنند کمتر است، ظرفیت کمتری نیاز است. اما برای ساختمان ‌های تجاری یا اداری که تردد بیشتری دارند، ظرفیت کابین باید بیشتر باشد.

تعداد طبقات: هرچه ساختمان دارای طبقات بیشتری باشد، نیاز به ظرفیت بالاتری برای آسانسور وجود دارد تا بتواند حجم بالای تردد را مدیریت کند. همچنین در ساختمان‌ های چند طبقه، ظرفیت کابین باید با تعداد طبقات همخوانی داشته باشد.

نوع استفاده از آسانسور: آسانسورهایی که بیشتر برای حمل بار یا وسایل استفاده می‌شوند، باید ظرفیت بالاتری نسبت به آسانسورهای مسکونی داشته باشند. برای مثال، در بیمارستان‌ها یا مراکز خرید، ظرفیت بالاتر مورد نیاز است.

روش محاسبه قیمت آسانسور جکی چگونه است؟

 

برای ارزیابی قیمت آسانسور جکی، نوع کاربرد آن را باید در نظر بگیرید؛ نیاز خود را برای خرید آسانسور مشخص کنید و هزینه های جانبی نظیر هزینه نصب، تعمیرات یا نگهداری یا خدمات دیگر را نیز به قیمت کل اضافه کنید. قیمت آسانسور جکی در مدل های مختلف، متفاوت است. برخی از آسانسورها نیاز به موتورخانه برای نصب ندارند بنابراین تجهیزات آنها به حداقل می رسد و بنابراین انتخاب ارزان تری محسوب می شود. برخی از آسانسورها حالت کششی دارند که در این صورت، آنها بدون پمپاژ روغن هیدرولیک کار می کنند. 

 خرید و فروش آسانسور جکی معمولاً به دو صورت انجام می شود؛ برخی از شرکت های ساخت آسانسور، نمونه های آماده شده از این تجهیزات را دارند که بر اساس استانداردها ساخته شده اند. زمانی که مشتری سفارش خود را با فروشنده مطرح می کند، از آسانسورهای آماده استفاده می شود. در حالت دیگر ممکن است شرایط بخصوصی برای نصب آسانسور نیاز باشد که در این صورت کارشناسان شرکت آسانسور از مکان بازدید می کنند و اگر لازم باشد آسانسور مناسب را به صورت سفارشی سازی تولید می کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت آسانسور جکی یا سفارش ساخت می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

راهنمای خرید کابین آسانسور در تهران

 

ظرفیت آسانسورهای تجاری و مسکونی به نوع ساختمان و کاربری آن بستگی دارد. در قسمت قبلی نیز به این مسئله اشاره کردیم. ظرفیت کابین آسانسور مسکونی نسبت به آسانسورهای تجاری کمتر است؛ این در حالیست که آسانسورهای باربری، بالاترین ظرفیت را دارند. 

همانطور که مشاهده می‌کنید اگر بخواهید یک کابین آسانسور با کیفیت و خوب در تهران بخرید، باید بدانید که ظرفیت عملکردی و مورد نیاز برای ساختمان چقدر است. همچنین قوانین نصب آسانسور طبق مقررات محلی اهمیت دارد.

اگر بخواهیم خلاصه عنوان کنیم، مهم‌ترین نکات برای خرید کابین آسانسور عبارتند از: ظرفیت کابین، تعداد افرادی که از آسانسور استفاده می‌کنند، سرعت حرکت آسانسور، طراحی داخلی کابین آسانسور، قیمت کابین آسانسور، شرایط نصب و راه‌اندازی.

انواع کابین آسانسور دارای اندازه استاندارد طول، عرض و ارتفاع هستند. این ابعاد و اندازه با توجه به معیارهای فوق تعیین می‌شود. نوع خاصی از انواع آسانسورها وجود دارند که مخصوص استفاده معلولین است تا بتوانند به آسانی با ویلچیر خود وارد کابین شوند. مشخصات فنی این نوع کابین‌های آسانسور نیز متفاوت است.

به علاوه، کابین آسانسور در تهران برای ساختمان‌های خدمات پزشکی و درمانی، بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها باید شرایط ویژه‌ای داشته باشد. از آن جمله این است که اندازه و ابعاد کابین آسانسور باید ظرفیت ورود و خروج برانکارد و تخت بیماران را داشته باشد. همچنین این نوع کابین‌ها برای آسانسورهای مذکور معمولاً دارای یک طراحی ساده هستند تا استفاده راحت‌تر را برای بیماران یا کادر درمان فراهم کنند. از نظر پوشش و تزئینات داخلی معمولا این آسانسور ها با روکش استیل هستند چون باید امکان ضدعفونی کردن داشته باشند. 

عواملی که بر فضای مورد نیاز تأثیر می گذارند

 

عوامل مختلفی وجود دارند که می توانند فضای لازم برای نصب آسانسور را تحت تأثیر قرار دهند. این عوامل عبارتند از:

نوع ساختمان: در ساختمان های بلند و تجاری، ممکن است نیاز به نصب آسانسورهای بزرگ تر با ابعاد بیشتر باشد که فضای بیشتری نیاز دارند. در ساختمان های مسکونی معمولا آسانسورهای کوچکتر با ابعاد کمتر نصب می شوند.

تعداد طبقات: تعداد طبقات ساختمان تأثیر زیادی بر اندازه آسانسور و فضای مورد نیاز برای نصب آن دارد. ساختمان های با طبقات بیشتر ممکن است به سیستم های پیچیده تری نیاز داشته باشند که فضای زیادتری اشغال می کنند.

نوع آسانسور: آسانسورهای هیدرولیکی، کششی یا بدون موتورخانه (Machine Roomless) هرکدام به فضای مختلفی نیاز دارند. آسانسورهای کششی نیاز به فضای بیشتری برای نصب سیم کشی و سیستم های بالابری دارند، در حالی که آسانسورهای هیدرولیکی ممکن است فضای کمتری اشغال کنند؛ اما به موتورخانه مجزای بزرگتری نیاز داشته باشند.

تفاوت آسانسور روملس با سایر انواع آسانسور

 

آسانسورهای روملس، همانطور که از نامشان پیداست، آسانسورهایی بدون اتاقک ماشین هستند، در حالی که آسانسورهای اتاقک دار، به یک فضایی به نام موتورخانه یا اتاق ماشین آلات نیاز دارند.

اتاقک در آسانسورهای معمولی، فضای بزرگی را اشغال می کند، برای کاربران آسانسور، هزینه های زیادی را تحمیل می کند و الزامات بسیاری برای تعمیرات – نگهداری آن وجود دارد. در آسانسورهای روملس، نیازی به اتاقک بزرگ، نیست. این آسانسورها نه تنها فضای زیادی را اشغال نمی کنند، بلکه انعطاف پذیر و راحت هستند، و در عین حال، هزینه کمتری را دارند.

آسانسورهای روملس برای مصارف خانگی، مناسب تر هستند، چون بار کمتری را باید حمل کنند.

بازرسی و تعمیرات – نگهداری آسانسورهای روملس، کم هزینه است اما دشواری های خاص خود را دارد. پس باید توسط تکنسین های آموزش دیده این کارها انجام گیرد.

آسانسور روملس، فضای کمتری را اشغال می کند، نصب آن آسان است، سبک معماری اصلی ساختمان را از بین نمی برد و زیباتر است. اما آسانسور اتاقک دار، چون فضای بزرگی را اشغال می کند، سبک ساختمان را نیز ممکن است از بین ببرد، بنابراین در کاهش زیبایی شناسی ساختمان، تأثیر بیشتری می گذارد.

آسانسورهای روملس، هزینه های مهندسی عمران و طراحی مهندسی را کاهش می دهند، اما برای سایر انواع آسانسور به هزینه های بیشتری نیاز است.

 

عملکرد موتور آسانسور چگونه است؟

 

موتور آسانسور، جزء اساسی هر سیستم آسانسور مدرن است. این موتور، وظیفه حرکت عمودی کابین آسانسور در یک ساختمان را به عهده دارد. موتور آسانسور بر اساس اصل الکترومغناطیس کار می کند. این موتور، از تعامل بین الکتریسیته و میدان های مغناطیسی برای تولید نیروی لازم جهت حرکت آسانسور استفاده می نماید. موتور از چندین جزء کلیدی تشکیل شده است.

مهم ترین جزء موتور، استاتور موتور بوده که مجموعه ای از سیم پیچ های ثابت را دارد. این سیم پیچ ها معمولا از سیم پیچ های مسی ساخته می شوند. هنگامی که جریان الکتریکی از این سیم پیچ ها عبور می کند، میدان مغناطیسی ایجاد می شود. سپس، روتور موتور وارد عمل می شود. روتور به سیستم فلکه کشش موتور آسانسور متصل است و همراه با کابین آسانسور حرکت می کند. روتور، بسته به نوع موتور از یک سری قفسه سنجابی یا آهنرباهای دائمی تشکیل شده است.

هنگامی که جریان از سیم پیچ های استاتور عبور می کند؛ میدان مغناطیسی حاصل با میدان مغناطیسی تولید شده توسط روتور برخورد خواهد کرد. این برهمکنش، نیرویی ایجاد می کند که باعث چرخش روتور می شود. این حرکت چرخشی به سیستم فلکه کشش منتقل شده که در نهایت کابین آسانسور را به سمت بالا یا پایین حرکت می دهد. برای کنترل جهت و سرعت آسانسور می توان برق ورودی به سیم پیچ موتور را تغییرداد . با تغییر جریان یا تغییر اتصالات سیم پیچ، میدان مغناطیسی موتور را می توان تغییر داد. این کار، امکان کنترل دقیق بر حرکت آسانسور را فراهم می کند.

 

مزایای درب اتومات آسانسور چیست؟

 

آسانسورهای مجهز به درب اتومات، مزایای بیشتری نسبت به مدل‌های سنتی‌تر دارند. درب اتوماتیک آسانسور، هماهنگی خاصی بین قطعات پیچیده شامل حسگرها، موتور الکتریکی قدرتمند، الگوریتم‌های انتقال سیگنال و پانل‌های کنترل ایجاد می‌کند. تابلو فرمان آسانسور به عنوان قلب عملیات سیستم بالابری است. عملکردها شامل درخواست افراد برای حرکت کابین آسانسور بین طبقات یا توقف آن است؛ حسگرها این درخواست را تجزیه و تحلیل می‌کنند و با ارسال سیگنال، زمینه برای حرکت کابین با سرعت آهسته و آرام راهم می‌شود. مجموعه این‌ها در راستای باز و بسته شدن درب اتومات آسانسور، یک استفاده ایمن را تضمین می‌کنند. در قسمت زیر با مهم‌ترین مزایای نصب درب اتوماتیک آسانسور آشنا می‌شوید:

1- درب‌های اتوماتیک، ایمنی همه جانبه دارند

حوادث، امری اجتناب ناپذیر در آسانسورها هستند. با نصب درب اتومات آسانسور و سیستم‌های ترمز اضطراری می‌توانید ایمنی کامل را تامین کنید. همچنین سیستم‌های ترمز خودکار، سیستم هشدار یا برق اضطراری، نمونه دیگری از تجهیزات لازم در کابین آسانسور هستند.

2- درب‌های اتومات آسانسور، جلوه بصری قابل توجه دارند

دومین مزیت نصب درب اتومات آسانسور، کمک به تامین عنصر زیبایی شناختی در این محصولات است. درب‌های اتوماتیک که از پانل‌های تمام استیل ساخته شده‌اند، به صورت کشویی باز و بسته می‌شوند، ظاهر زیبایی دارند و ارزش متمایز در ساختمان ایجاد می‌کنند. گاهی طراحان سیستم‌های بالابری از ایده‌های خلاقانه استفاده می‌کنند و پانل‌های شیشه‌ای را برای درب اتومات کابین آسانسور به کار می‌برند. می بینید که به راحتی می‌توان شگفتی‌های معماری مدرن را در این سیستم‌های بالابری پیاده سازی کرد.

3- بهره‌مندی از فناوری پیشرفته، میسر خواهد شد

سومین مزیت درب‌های اتوماتیک برای آسانسورها این است که محصولات تولید شده، از فناوری‌های جدید و پیشرفته بهره‌مند هستند. شما می‌توانید در ساختمان‌های مدرن، آسانسورهایی را پیدا کنید که با هوش مصنوعی کار می‌کنند. نسل جدید درب اتومات، مجهز به حسگرهایی است که هوشمندسازی شده اند، بنابراین کابین آسانسور را به یک مکان کاملاً امن با ایمنی بالا تبدیل می‌نماید. از آسانسورهای هوشمند در هتل‌های لوکس و آسمان خراش‌های مسکونی یا تجاری بیشتر استفاده می‌شود.

 

تزئینات کابین آسانسور

 

 تزئینات دستگیره آسانسور

دستگیره ها، نقش حیاتی در تضمین ایمنی و راحتی درب آسانسور دارند. با این حال، آنها اغلب از نظر طراحی نادیده گرفته می شوند. با تزئین دستگیره در می توانیم این شیء معمولی را به یک عنصر جذاب تبدیل کنیم. این امر می تواند سبک و ظرافت را به فضای کلی کابین اضافه کند. جنس مواد جهت تزئین دستگیره، شامل مواردی مانند فلز صیقلی، فولاد برس خورده یا حتی روکش های چوبی براق می شود. این مواد برای انواع سبک های مختلف معماری مناسب بوده و تجربه بصری خاصی ایجاد می کنند. ترکیب طرح ها و بافت های ارگونومیک می تواند علاوه بر بهینه سازی عملکرد، زیبایی را افزایش دهد. 


 تزئینات آینه آسانسور

آینه ها در آسانسورها، به سرنشینان احساس وسعت می دهند. با این حال، آنها می توانند به عناصر تزئینی تبدیل شوند که فضای کلی را بهبود می بخشند. آینه ها می توانند حس تجمل و بزرگی را به فضایی محدود القا کنند. طرح های خلاقانه آینه می توانند فراتر از اشکال مستطیلی سنتی باشند. در تزئین آینه ها بهتر است الگوهای هندسی متنوع یا اشکال سفارشی متناسب با معماری آسانسور را بررسی کنید.  ترکیب قاب های هنری با نور پس زمینه می تواند جذابیت بصری را بیشتر کند. تزئینات آینه، دارای مزیت افزایش نور هستند؛ زیرا آنها نور طبیعی و مصنوعی را منعکس می کنند و تجربه لذت بخشی را ارائه می دهند.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعد