انواع کارسلینگ آسانسور از نظر ویژگی ها و مشخصات فنی با یکدیگر متفاوت هستند اما همه آنها با یک هدف در سیستم بالابری ساختمان نصب می شوند. کارسلینگ ها در واقع هدایت کننده کابین آسانسور در راستای ریل های راهنما هستند. بنابراین اولین عامل در برگه اطلاعات فنی کارسلینگ، اندازه دهانه ریل ها، ابعاد کارسلینگ و طول آنها است.

کارسلینگ دارای یک ابعاد استاندارد است اما اگر شرایط یک ساختمان برای نصب آسانسور، سفارشی باشد، تولید کننده می تواند ویژگی های این قطعات را بر حسب نیاز، طراحی کند. انواع کارسلینگ یک طرفه و دو طرفه برای سیستم های هیدرولیکی بسیار استفاده می شوند. 

جالب توجه آن است که نصب کارسلینگ آسانسور، به عواملی از جمله ارتفاع چاهک و نوع جک هیدرولیکی نیز بستگی دارد. استانداردها می گویند اگر ارتفاع چاهک آسانسور، چیزی بین محدوده 120 تا 200 سانتی متر باشد، حد مجاز برای نصب کارسلینگ است و ایمنی را تضمین می کند. برخی قطعات نیز بر حسب مدل کارسلینگ، بر روی آن نصب می شوند یا به طور مجزا در سیستم بالابری قرار می گیرند.

در بحث مشخصات فنی کارسلینگ آسانسور باید حواستان به نوع پاراشوت ها، ابعاد چاهک، ظرفیت کابین آسانسور و مشخصات ریل های هدایت کننده نیز باشد. اندازه ستون های کارسلینگ بسیار اهمیت دارند. این قطعات با ترمزهای اضطراری در ارتباط هستند، بنابراین به طور غیر مستقیم در تنظیم سرعت آسانسور و جلوگیری از حوادث شدید، نقش دارند.