شما اگر سرویس یا تعمیرات و نگهداری آسانسور را از هر شرکتی که دریافت کنید، باز هم وجود این چک لیست ها الزامی است.  وظیفه تهیه چک لیست بر عهده صاحب ساختمان نیست اما شرکت سرویس آسانسور باید این چک لیست ها را در اختیار سرویس کاران و تکنسین‌های خود قرار دهد تا زمانی که به محل اعزام می شوند، آنها را کنترل نمایند.

در ارائه خدمات آسانسور، تکنسین ها به محل اعزام شده و پس از بازرسی و عیب یابی مشکلات شروع به تعمیرات نگهداری آسانسور می کنند. حتی اگر آسانسور شما هیچ مشکلی نداشته باشد باید طبق چک لیست به صورت دوره‌ای، تمام قسمت ها را بازرسی کنید. این خدمات از طرف بهترین شرکت آسانسور ارائه می شود، بنابراین در وقت و هزینه های خود بسیار صرفه جویی می کنید.


برنامه ریزی دقیق برای سرویس و نگهداری آسانسور

کلید موفقیت در بازرسی و سرویس آسانسور، داشتن یک برنامه‌ریزی دقیق است. تنظیم چک لیست تعمیرات نگهداری آسانسور تنها یکی از کارهایی است که انجام می ‌شود. چک لیست، یک ابزار فوق العاده مفید است که سرویس کاران و تعمیرکاران باید همیشه همراه خود داشته باشند. افرادی که خدمات نصب آسانسور را هم انجام می دهند، از این چک لیست ها مطلع هستند. پس از نصب آسانسور باید برنامه ریزی را برای بازرسی دوره ای و سرویس ماهانه آسانسور هماهنگ کنید.

این خدمات توسط شرکت نصب آسانسور برای شما در نظر گرفته می شود. تنظیم چک لیست آسانسور بر عهده مهندسان و مدیران در شرکت آسانسور است. چک لیست ها برحسب مدل آسانسور تنظیم می شوند. این خدمات در آسانسورهای مسکونی، صنعتی، تجاری و انواع بالابرها در برخی از قسمت ها با یکدیگر متفاوت هستند. در قسمت بعد با مهمترین مواردی آشنا می شوید که در چک لیست وجود دارد.